FAQ

Veel gestelde vragen bij het zetten van wimperextensions :

Vraag: Hoelang duurt de behandeling?
Antwoord: Doordat het plaatsen van wimperextensions met de one-by-one techniek precisiewerk is en daarnaast tijdrovend, duurt een behandeling al snel 2 uur.

Vraag: Wat is het verschil tussen de one-by-one techniek en de Russian volume techniek?
Antwoord: Bij de klassieke one-by-one techniek worden de eigen wimpers verlengd met een wimperextension. Bij de Russian volume techniek wordt de wimper niet verlengd met èèn wimperextension, maar met 2 tot 6 wimperextensions. Dit creëert een zeer vol effect.

Vraag: Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?
Antwoord: Absoluut niet. Het is belangrijk dat je niet aan je extensions trekt of hard wrijft, hierdoor zullen je eigen wimpers wel beschadigen.

Vraag: Hoe lang blijven mijn wimperextensions mooi?
Antwoord: Alhoewel de lijm 6 weken volhoud, verlies je elke dag 1 tot 2 wimpers van jezelf. De wimperextension die hieraan vast zit zal dan ook uitvallen. Het is hierdoor gebruikelijk om elke 2 tot 3 weken een refill te doen om de volle wimper look te behouden.

Vraag: Kan ik oogmake-up gebruiken?
Antwoord: Het gebruik van oogschaduw en eyeliner is geen probleem. Het gebruik van mascara kan wel, maar is afgeraden. Doordat mascara op de wimpers hecht, is er enige wrijving nodig bij het verwijderen van de make-up. Wrijven over de wimpers is slecht voor de extensions, en zullen hierdoor sneller uitvallen. Mocht je alsnog mascara willen gebruiken, kies dan voor een mascara die niet waterproof is, hierdoor is het makkelijker weg te wassen.

Vraag: Is het dragen van lenzen of bril mogelijk met wimperextensions?
Antwoord: Jazeker, het dragen van lenzen of een bril is geen probleem in combinatie van wimperextensions. Echter is wel aangeraden om harde lenzen voor de behandeling uit te doen.

Vraag: Ik heb een afspraak gemaakt voor het zetten van wimperextensions, zijn er nog dingen waar ik op moet letten?
Antwoord: Gelieve geen mascara te dragen wanneer je naar je afspraak gaat. Mascara resten kunnen invloed hebben op de hechting van de lijm waarmee de extensions worden geplaatst.

     

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op!

bel mij    whatsapp    e-mail