Wimperextensions

Tijdens de behandeling worden de eigen wimpers voorzien van een wimperextension. Hierdoor ogen de wimpers niet alleen langer, maar ook voller en rijker van kleur. Of je nou kiest voor een natuurlijke look, waarbij de wimpers langer en voller lijken, of een wat meer dramatischere look met lange, dikke wimpers met opvallende krul, het kan allemaal.

Wimperextensions in de regio Den Haag en Zoetermeer

One-by-one techniek

Met behulp van de one-by-one techniek worden de kunstwimpers met semi-permanente lijm op de eigen wimpers gehecht. Hierdoor komt de lijm niet in direct contact met de huid en ogen. Ook worden de kunstwimpers individueel aangebracht, hierdoor worden je wimpers niet aan elkaar geplakt en zijn zij vrij om te groeien. Dit betekend echter ook dat wanneer je eigen wimper door de natuurlijke groeicyclus uitvalt, dat de kunstwimper die hieraan vast zit ook uitvalt.

Russian volume, 2D en de 3D-6D techniek

Met de nieuwe Russian volume techniek kan nòg meer volume bereikt worden. De eigen wimpers worden bij deze techniek niet verlengd met èèn wimperextension, maar met minimaal 2 en maximaal 6 flinterdunne wimperextensions. Dit creëert een zeer vol effect. Deze techniek is uiterst geschikt voor personen die van zichzelf niet veel wimperhaar hebben, of voor personen die extra volume willen bereiken. Alhoewel er meer wimperextensions worden gebruikt zullen de wimpers niet zwaarder aanvoelen. Dit komt doordat er bij deze techniek extra dunne wimerextensions worden gebruikt.

Zorg & onderhoud

Doordat de kunstwimpers één voor één uitvallen, zul je geen opvallende lege gaten krijgen na het verliezen van een paar extensions. Wel is het aangeraden om elke 2 tot 3 weken een refill in te plannen om de volle wimper look te behouden. Tijdens de refill behandeling worden uitgegroeide wimperhaartjes verwijderd en daarnaast worden nieuwe kunstwimpers aangebracht. Welke look het beste bij jou past is afhankelijk van jouw eigen wimpers en ogen. Daarnaast speelt je persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol.


Nieuw bij Lashtastic:
Bruine wimperextensions! Voor een zachtere look!


Wimpersextensions voor en na behandeling

Keuze type wimpers

Voor het verlengen van je eigen wimpers kan je kiezen uit 3 verschillende soorten wimpers:

Echte vossen haartjes

Deze zijn lichtgewicht, zacht en flexibel. Ook hebben ze meer glans dan de zijden wimpers. Ze zijn erg longlasting, ogen zeer natuurlijk en zijn hierdoor geschikt voor personen die voor de a la natural look willen gaan. Voor een wat dramatischere look kan er beter gekozen worden voor de synthetische of zijden wimpers.

Synthetische haartjes

Deze ogen donkerder dan de vossenhaartjes en hebben meer glans. Door de ruime keuze voor de type krul en diktes van de haartjes kan elk gewenste look bereikt worden. Wel voelen synthetische wimpers stugger en minder flexibel aan en zijn ze zwaarder in gewicht.

Zijden haartjes

Zijden wimpers zijn fijner en flexibeler dan synthesische wimpers, ook hechten ze beter dan synthetische wimpers. Echter hebben ze minder glans waardoor ze meer geschikt zijn voor een meer natuurlijke look. Net als synthetische wimpers is er een ruime keus voor de type krul en diktes van de haartjes.

Na het kiezen van de type wimper kan je ook de dikte en de type krul kiezen.
Type Wimpersextensions
Uiteraard zal ik je helpen bij je keus en je hierbij advies geven.

     

Nazorg

Na je eerste behandeling bij Lashtastic krijg je een wimperborsteltje mee naar huis. Deze kan je gebruiken om je wimpers te kammen.

Met wimperextensions kan je zorgeloos douchen, slapen, sporten, zonnen, zwemmen en naar de sauna.
Echter zijn er wel factoren waar je op moet letten om de levensduur van je extensions optimaal te behouden:

     Vermijd contact met water in de eerste 4 uur na het zetten van de extensions.
     Vermijd ten aller tijde make-up en cosmetica producten op basis van olie.
     Wrijf niet over de wimpers, maak in plaats hiervan de ogen schoon met behulp van een wattenstaafje.
     Voorkom wrijving en oefen geen druk uit op de wimperextensions.
     Laat de wimperextensions elke 2 tot 3 weken opvullen voor het behouden van een mooie, volle look!

Daarnaast bied Lashtastic ook producten aan die speciaal voor wimperextension-gebruikers zijn ontwikkeld.

     

Feel Lashtastic! =)


Afspraak maken? Neem dan dan gerust contact met mij op! Ook als je vragen hebt.

bel mij    whatsapp    e-mail